Двама мъже се биха на пътя заради изпреварване във Великотърновско

14:15, 08 авг 18 25 1032 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Досъдебно производство за хулиганство е започнато вчера в РУ-Полски Тръмбеш, след получен сигнал за спречкване на пътя.

На 7 август, около 15:00 часа в управлението съдействие е потърсил 31-годишен мъж от с. Климентово. Той обяснил, че между него и водач на друг автомобил е възникнала разпра, която е прераснала в сбиване, при което тъжителят е бил ударен с твърд предмет по главата.

На мястото незабавно са били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. В хода на проведените действия по разследването е изяснено, че случката се е разиграла на пътя между с. Раданово и отбивката за с. Полски Сеновец.

Тъжителят управлявал лек автомобил „Алфа"-Ромео и пътувал в посока Русе. Изпреварен бил от лек автомобил „Фолксваген Пасат“, с немски регистрационни табели. Последвали неколкократни изпреварвания и от страна на двамата водачи.

В района на с. Раданово фолквагена направил последно изпреварване и спрял. Водачът на другия автомобил също спрял и двамата излезли от автомобилите. Между тях е възникнала разпра, при която водачът на волксвагена ударил колегата си с твърд предмет в областта на главата.

Той е бил откаран за преглед във великотърновската болница и след това е бил освободен за домашно лечение. Установена е самоличността на другият водач - 36-годишен от Г. Оряховица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама