Повишена е опасността от падащи камъни в Прохода на Републиката

11:05, 16 юли 18 25 491 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отворен за движение е Проходът на Републиката, но там все още е в сила предупреждението за опасност от падащи камъни. В едната лента се осъществява движението в участък от пътя между Твърдица и Елена. Причината е пропадане на пътното платно и наличие на свлачище. Ограничението е въведено в отсечката от км 47+800 до км 48+000, а срокът за приключване на ремонта е 11 януари 2019 година. 

Затворен за товарни автомобили над 10 тона е път -551 Дебелец - Средни колиби - Елена. Обходният маршрут е през Дебелец - В. Търново - Лясковски кантон - Миндя - Елена и обратно. Ограничено е движението в участък от пътя между селата Стефан Стамболово и Обединение. Забраната е въведена за отсечката от км 16+700 до км 26+113, а
причината е извършване на ремонтни дейности. Обходният маршрут е през село Полски Сеновец и град Полски
Тръмбеш. 

Натоварен е трафикът по улица „Магистрална“ в областния център. Интензивно е движението и в района на пътен възел „Качица“, Южен пътен възел и по „Беляковско шосе“. Колони от автомобили има по бул. „България“, около Кооперативния пазар и пощата, предаде Радио „Фокус“ – Велико Търново. 

Две улици в старата градска част – „Силвестър Пенов“ и „Шейново“, са затворени поради ремонт на водопроводна мрежа. 

Ремонтите трябва да приключат до 20 юли.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама