НАП-Велико Търново продава магазин в широкия център

17:55, 25 юни 18 25 570 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 12 юли в НАП-Велико Търново /пл. „Център“ 2/ ще проведе търг за продажбата на атрактивен търговски обект на свой длъжник. Търгът е с тайно наддаване, втори пореден. Обектът е функционирал като хранителен магазин. Намира се в широк център /ул. „Освобождение“ 29 Б/, в масивна монолитна стоманобетонна сграда /десетгодишен блок/, ново строителство, предаде „Дарик“.

Общата площ на имота  е 48,17 кв. м. и включва търговска зала, преддверие, офис и санитарен възел. Помещенията са в много добро състояние, разположени се на ниво „тротоар“. Подовите настилки са от гранитогрес, стените са боядисани с латекс, а тоалетната е облицована с фаянсови плочки.

Таваните на магазина са окачени, има монтирани витрини от алуминиева дограма. Обектът е с външна топлоизолация и минерална мазилка. Обезпечен е с ел. инсталация, водопровод и канализация. Първоначалната цена на имота е 46 500 лв., а размерът на депозита /20 %/, който трябва да бъде внесен за участие в търга, е 9 300 лв. Депозитът се внася по банков път.

Оглед на търговския обект ще се извършва всеки присъствен ден от 25 юни до 06 юли, от 10:00 до 15:00 часа, на адреса на имота. Повече информация на телефон 062/617 235.

Условията и правилата за провеждане на търга, заедно със списък и описание, както и продажната цена на имота, може да намерите на страницата на НАП на адрес: www.nap.bg  и на място в НАП-Велико Търново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама