Фестивал събира почитателите на хип-хопа край Лясковец

17:00, 24 юни 18 / Култура 25 495 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 3 и 4 август 2018 г. в близост до Велико Търново – на голямата поляна до Петропавловския манастир край Лясковец, ще се проведе първото издание на GOLOKA FESTIVAL. В най-новият хип-хоп фестивал у нас участие ще вземат, както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра. Няма да липсват и международни
участници (от Македония и Великобритания), както и задължителните елементи от любимата култура – графитите, брейкденс танците и диджеите. 

Организаторите на събитието от GOLOKA подготвят още различни развлекателни и образователни уъркшопи и семинари, които ще се случват през двата дни на фестивала. Специално участие ще има Еленко Ангелов – водещ на един от семинарите, а водещ на цялото събитие ще бъде добре познатият Ilyo от 50stotinki.com. 

В рамките на първия GOLOKA FESTIVAL ще има още лятно кино, състезание по брейкденс танци, а под голяма шатра е
предвидена fun зона за всички майстори на джагата и още куп приятни изненади. Организаторите са предвидили различни щандове – с вегетарианска и традиционна кухня.

GOLOKA FESTIVAL се придържа към идеята, че основната цел на изкуството е да приобщава и да обединява хората и има амбицията да направи събитието традиционно и ежегодно. Новият фестивал за хип-хоп култура ще се представи със силен лайн-ъп, какъвто трудно ще бъде забелязан на друго място у нас. 
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама