Пет града в България взимат участие в бягането "Wings for Life World Run"

08:00, 06 май 18 25 880 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Петото в света и второ поредно в България издание на "Wings for Life World Run" стартира на 6 МАЙ. Тази година бягането в подкрепа на медицински изследвания и клинични проучвания срещу гръбначните травми ще завладее стотици градове по света, сред които и София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново.

У нас отбелязваме своеобразен личен рекорд с цели пет организирани бягания в пет различни града. Всички те започват по едно и също време - 14:00 ч. и имат една цел - да окажат подкрепа на хората с гръбначни травми. 

Събитията в България очакват всеки, който иска да премери сили срещу виртуалния финал в приложението Wings for Life World Run App и да запише името и резултата си в световната ранглиста на всички бягали за Wings for Life World Run.

Вложените в бягането усилия ще бъдат възнаградени подобаващо. След обработване на резултатите на всички бягали по целия свят ще бъдат обявени двама глобални
победители - един мъж и една жена. Те са участниците, изминали най-дълго разстояние преди виртуалната кола в приложението да ги застигне. Наградата е специално пътуване до Австрия, в което те ще срещнат инициаторите на "Wings for Life World Run" и ще се насладят на цял уикенд, изпълнен с вълнуващи активности.

Вече е сигурно, че броят на бягалите за "Wings for Life World Run" ще нарасне до 500 000 или повече, като името на 500-хилядния участник ще бъде обявено по време на събитието и има всички шансове той да бъде от България. 

В България каузата подкрепят актьорите Деян Донков, Владимир Карамазов, Юлиян Вергов, Антоний Аргиров, Невена Бозукова, Снежана Макавеева, Стефан А. Щерев, певицата Белослава, спортистите Весо Овчаров, Краси Георгиев, Шабан Мустафа, Илиян Лазаров, Йордан Анчев, Павел Лефтеров, параолимпиецът Георги Киряков, Владимир Гюров и Евгения Кусева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама