Концертът на феномена Flexx Ballet във Велико Търново се отменя, Габрово поема цялата публика

09:00, 10 дек 17 / Култура 25 543 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През декември предстои Коледно турне на феномена FLEXX BALLET в България. Грандиозно балетно шоу от ново поколение. Руската класика и съвременното изкуство на една сцена. Концертът на 19.12 във Велико Търново ще бъде отменен, поради технически причини. От FLEXX BALLET поканиха всички, закупили билети за Велико Търново да заповядат да гледат шоуто на 21.12 в Габр

Останалите градове от турнето са Варна – 16.12, ФКЦ от 20ч, Бургас – 17.12, Държавна Опера от 20ч и Стара Загора – 20.12, Държавна Опера от 20ч. Тези, които не са успели да посетят шоуто на  FLEXX BALLET в Габрово, поради неудобен за тях ден, биха могли да върнат билетите си на касите, откъдето са закупени, от 1 до 15 януари.

Остават две седмици до началото на Коледното турне на FLEXX BALLET. В момента има Коледна промоция на билетите за Габрово и Стара Загора. Шоуто няма аналог и е за първи път в четири български града.

Билети можете да намерите на касите на Спортна зала Орловец Габрово, ФКЦ Варна, Държавна Опера Бургас, Държавна Опера Стара Загора, бензиностанции ОМВ, Офис 1, магазини На тъмно, Orange, както и онлайн на Ticketpro.bg.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама