Родните фенове на Манчестър Юнайтед - в световния Топ 3

10:15, 23 авг 17 / Спорт 25 521 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Официалният фенклуб на „Червените дяволи“ в България влезе в челната тройка на фен клубовете на английския отбор в цял свят. След успешната кампания за подновяване на членството на наши фенове, приключила на 6 август, родните почитателите на отбора тръпнеха в очакване какви ще са резултатите от ежегодното класиране на фенски организации.
Официалният фенклуб на Манчестър Юнайтед в България заслужи честта да бъде на трето място в класацията за най-добрите фенклубове на легендарния отбор, заради силната си активност и проява на отборен дух. "За няколко месеца феновете се увеличиха рекордно. Членовете му достигнаха 427 души – три пъти повече от миналата година.", споделят от фенклуба.
Челната тройка се оглавява от почитателите на Манчестър Юнайтед в Хонг Конг и Скандинавия. След  българския фен клуб пък се нареждат фенклубовете на Гърция, Малта, Москва и Гибралтар.
Трогнати от постижението на нашите запалянковци, от централния офис на Манчестър Юнайтед наградиха българските почитатели на английския отбор с 40 билета за мачове на Топ 5 отборите във Висшата лига. Почитателите на отбора на Моуриньо ще могат да се насладят на срещите от предна зрителска линия.
Едно от важните условия за влизане в десетката на най-добрите фенклубове, е организациите да следват с активност и усърдие каузите и идеологията на любимия си отбор. „Червените дяволи“ са известни със своите благотворителни инициативи и проекти, които развиват футболните, образователните и личностите умения на деца в нужда.

По стъпките на своите идоли, почитателите на Манчестър Юнайтед в България от години участват в най-различни дейности в подкрепа на най-уязвимите деца на България: акции по кръводаряване, изграждане на спортни площадки и набиране на консумативи за домове. През април тази година членовете на фен клуба дори организираха гостуването на бившата звезда на „Червените дяволи“ Артър Албистън във футболен турнир за деца, лишени от родителска грижа.
 
Мястото на родните фенове в топ 3 на най-добрите фен клубове на Манчестър Юнайтед гарантира много повече преференции при посещение на мачове, както и факта, че актуални звезди и настоящи играчи от английския отбор биха проявили интерес за посещение на България и среща със своите почитатели.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама