Празникът на горнооряховския суджук започва днес

15:04, 26 май 17 / Култура 25 395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Започва единадесетото издание на Празник на горнооряховския суджук, който ще се проведе на 26 и 27 май. С изпълнения на участници в ХХІ Регионален преглед на старата градска песен „Божури започват проявите днес от 15 часа в парк „Градска градина”, съобщават от Община Горна Оряховица.

От 17.00 ч. е съвместният танцов спектакъл на Dance Centre Galaxico - Димитровград и Балетна школа "Грация" - Горна Оряховица. След тях от 19.00 ч. на сцената ще се качат музикантите от оркестър „Елит фолк”. В 21.00 ч. започва концерта на сестри Филатови.

Официалното отриване на Празника на горнооряховския суджук ще започне от 11.00 ч. на 27 май. Празничната програма ще продължи с изпълнения на самодейни състави от общината и гости.

През целия ден ще има много кулинарни игри, викторини и разбира се много награди. В 19.00 ч. започва концертът на оркестър „Пловдив”. След музикантите на сцената от 21.00 ч. ще излязат певиците от Квартет „Славей”. Празникът ще завърши с атрактивните изпълнения на група „Вакали”, които ще започнат в 22.00 ч.

Всяка година гостите на празника и почитателите на горнооряховския суджук от цялата страна се увеличават.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама