Министър Красен Кралев официално ще открие стадион „Локомотив” преди „Нощта на легендите"

14:03, 26 май 17 / Спорт 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Министърът на спорта Красен Кралев ще открие официално обновения Стадион „Локомотив” преди футболното шоу „Нощта на легендите” на 27 май (събота). Откриването на спортното съоръжение трябваше да стане през декември за първия домакински мач на „Локомотив” с ЦСКА след реконструкцията. Заради трагедията в Хитрино церемонията бе отложена за пролетта.

Церемонията по откриване на стадиона ще започне от 20.00 ч. След официалната част ще бъдат наградени детските и юношески формации на ОФК „Локомотив”, класирани на призови места в приключилите първенства. Началото на срещата между ветераните на „Локо” и „Етър” ще бъде дадено в 20.30 ч. Футболните легенди ще изиграят две полувремена по 30 минути.

Вратите на Стадиона за всички, които искат да гледат демонстративният мач, ще бъдат отворени в 19:00 ч. За привържениците на "Локомотив" са определени входовете откъм старите съблекални и тези откъм спортната зала (съответно ще използват и тези паркинги). За гостите е предназначен входа откъм магазин "Кауфланд", а колите ще могат да бъдат паркирани пред летния театър.
Ръководството на ФК "Локомотив" отправя призив към всички, които обичат футбола, нека запазим спортменство и да покажем, че сме един от най-футболните региони в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама