Абитуриентите на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов” и на ПГХТ „Проф. Д-р Асен Златаров” поеха „по вода” по пътя

09:14, 26 май 17 25 705 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Да им върви по вода по пътя на живота”, пожелаха всички на абитуриентите, които тази вечер дефилираха в Горна Оряховица. 112 момчета и момичета от ПГЕЕ „М. В. Ломоносов” и ПГХТ „Проф. Д-р Асен Златаров” преминаха по червения килим през втората празнична вечер. Въпреки проливния дъжд, десетки родители, близки и приятели дойдоха да изпратят младежите.

Снимка: община Горна Оряховица

Празничното настроение под дъжда с абитуриентитеq споделиха и кметът на Общината инж. Добромир Добрев, заместник-кметовете Николай Георгиев и Йорданка Кушева, секретарят на Общината Анелия Димитрова, Милена Николова, директор на дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт, социални дейности и здравеопазване, международни връзки”.

И тази вечер младежите получиха свитък със специално послание към тях от кмета на Общината. „Помни, че утрото е по-мъдро от вечерта! Бъди здрав и уверен в силите си. Обединявай воля и енергия за добри дела. Обичай – така цялата Вселена ще ти се усмихва”, пожелава на абитуриентите от Випуск 2017 г. инж. Добромир Добрев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама