Четири златни и шест бронзови медала за ТК „Инвикта” от Държавното първенство за деца и кадети

17:59, 15 май 17 / Спорт 25 592 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С четири златни и шест бронзови медала се завърнаха таекуондистите на клуб „Инвикта” от Държавното първенство за деца и кадети стил WTF, което се проведе този уикенд в гр. Ботевград.

Организатори на турнира бяха Българска федерация по Таекуондо – стил WTF, Община Ботевград и местния клуб Сунг-ри Ботевград. На него присъства и председателят на БФТ Слави Бинев, който връчи и специален плакет на предходния дългогодишен председател на федерацията - Валентин Трънски, за цялостен принос за развитието на таекуондото в България.

В състезанието, провело се в зала „Арена Ботевград” при отлична организация, участие взеха близо 350 таекуондисти от 30 клуба. В клас А при децата бронзови медали за клуба донесоха Ивайло Йорданов, Радослав Шабанаков и Ивайло Замфиров.

Въпреки силната конкуренция в категориите им и тримата играха отлично и финишираха на крачка от финала. В клас Б и децата и кадетите бяха блестящи и се завърнаха от Ботевград с 4 златни и 3 бронзови медала.

Златни медали завоюваха Полина Гинева и Николай Николов при децата и Цветелин Дурчев и Цветан Цветанов при кадетите. А с бронз се окичиха Марин Млеченков, Явор Величков и Николай Млеченков.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама