Избрани са фирмите за за обновяване на градската среда в Горна Оряховица

17:48, 12 май 17 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Три фирми спечелиха обособените позиции на обществената поръчка по проект „Обновяване на градската среда в гр. Горна Оряховица”, съобщиха от пресцентъра на Община Горна Оряховица.

За позиция „Реконструкция, модернизация и въвеждане мерки за енергийна ефективност на площад „Георги Измирлиев“ гр. Горна Оряховица - І етап – Същинско площадно пространство” се конкурираха 6 фирми. Победител е „Политрейд кънстръкшън” ЕООД.

За изграждане на кръговото кръстовище между сградите на пощата и Общината се състезаваха 5 фирми. На първо място е класирана „Еко традекс груп” АД. За реконструкцията и модернизацията на парк „Детски кът” е кандидатствала само една фирма „Билдинг Комфорт” ЕООД.

В момента тече срокът за обжалване и ако няма подадени жалби, през следващата седмица ще се изпратят писмата до фирмите за сключване на договор. Според разчетите, ремонтът на парк „Детски кът” и изграждането на кръговото кръстовище трябва да приключат до края на календарната година, а пл. „Георги Измирлиев” е преходен обект за 2018 г. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама