Великотърновци вече могат да плащат местните данъци и такса смет

19:10, 05 яну 17 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жителите на Велико Търново и населените места от общината вече могат да заплащат местните данъци и таксата за битови отпадъци за 2017 г. Съгласно изготвената тригодишна бюджетна прогноза размерите на ставките остават без промяна и през настоящата година. Съобщения за задълженията ще бъдат изпратени в законоустановениq срок, който е до началото на март.

Вноските за местните данъци и таксата за битови отпадъци /ТБО/ могат да бъдат платени на две части - до 30 юни и до 31 октомври. При внасяне до 30 април на целия размер на данъците върху сградите и върху превозните средства има отстъпка от 5%, а за ТБО облекчението е 10%.

Без промяна остават местата, където жителите на Велико Търново и населените места могат да заплатят местните си данъци и такси: централен офис на Общинска данъчна служба, който се намира на ул. „Христо Караминков №19; изнесен център в Мол Велико Търново – ул. „Оборище №18; изнесен офис в кв. „Чолаковци” – СОУ „Владимир Комаров”, ул. „Бяла Бона №9. Плащания се приемат също на касите на „Изипей” и Банка ДСК, чрез пощенски запис и по банков път. Информация за банковите сметки може да бъде намерена на сайта на Община Велико Търново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама