Кметът на Велико Търново разпореди спиране на изкопни работи на улични и тротоарни настилки през зимния сезон

11:24, 06 дек 16 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Със своя заповед и в съответствие с Наредбата за реда и условията, свързани с разкопаване на благоустроени общински терени и зелени площи при извършване на СМР на елементи от техническата инфраструктура на територията на община Велико Търново, както и осигуряване на безопасността на гражданите през зимния сезон 2016 – 2017 година, кметът на Община Велико Търново Даниел Панов нарежда:

1. От 1 декември 2016 г. (с началото на зимния сезон) до 28 февруари 2017 г. да се преустановят всякакви изкопни работи, свързани с разкопаване на улични и тротоарни настилки на територията на Община Велико Търново, извършвани във връзка полагането и изграждането на подземни улични мрежи и съоръжения на техническата инфраструктура, съобщават още от общината.

2. В срок до 30 ноември 2016 г. всички започнати разкопавания да бъдат засипани и се възстановят уличните и тротоарни настилки в първоначалното си положение, при спазване на всички технически изисквания, за осигуряване на нормално безпрепятствено движение на пътните превозни средства и пешеходци по уличната и пътна мрежа на територията на Община Велико Търново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама