Година условно за избити зъби в Елена

14:33, 01 дек 16 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След протест на Районна прокуратура – Елена срещу оправдателна присъда на първата съдебна инстанция, 22-годишен мъж, причинил средна телесна повреда е осъден на една година лишаване от свобода, условно с изпитателен срок от три години. Присъдата на втората инстанция – Окръжен съд В. Търново е потвърдена от ВКС.

Александър А. е признат за виновен по обвинение на Районна прокуратура - Елена и е осъден за това, че на 25.01.2014 г. в гр. Елена причинил средна телесна повреда – избиване на зъби /без които се затруднява дъвченето и говоренето/ на Генадий А. от гр. Елена.

Обвиняемият и група приятели от гр. Лясковец отишли на дискотека в гр. Елена. След полунощ от заведението си тръгнал пострадалият, заедно с негова позната. На момичето и прилошало, заради което Генадий се върнал в заведението, за да купи кока-кола. При излизане групата от Лясковец се препречила на пострадалият. Това станало повод да си разменят реплики и малко по-късно да „потърсят сметка” на пострадалия. При сбиването Александър А. нанесъл удар с ръка в областта на лицето на Генадий А. като му избил предните зъби.

Присъдата е влязла в сила.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама