Трима, седнали зад волана след употреба на дрога, установиха при проверки пътни полицаи

13:20, 01 дек 16 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима водачи, употребили наркотични вещества, установиха служители на РУ – Г. Оряховица и сектор Пътна полиция.

Тази нощ в 01,30 ч. в железничарския град е изършена проверка на лек автомобил "Алфа Ромео", управляван от 26-годишния М. М. от същия град и пътник – 22-годишния Е. Н. от с. Козаревец. В хода на проверката е установено, че водачът държи в себе си бяла субстанция, с тегло- 1гр. и пликче, съдържащо бяла прахообразна смес, с тегло 8 гр., които при полеви наркотест реагирали на амфетамин. Наркотичното вещество е иззето. При проверка на водача за упротреба на наркотични вещества, апаратът дал положителна реакция на амфетамин. Той е отказал кръвна проба. Двамата са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР. Започнати са бързи производства.

Вчера в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил "Рено Меган", управляван от неправоспособния водач Б. Ц. (19 г.) от същия град. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на кокаин, амфетамин и канабис. Б. Ц. е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу него е започнато бързо производство.

Тази нощ в 00,30 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил "Опел Корса", управляван от 21-годишния М. И. от Лясковец. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Той е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е започнато досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама