Георги Василев: „Нефтохимик” си стабилизира отбора, но тепърва ще мисля за тях

13:49, 08 сеп 16 / Спорт 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Георги Василев прие спокойно жребия за купата на България, изправил „Етър” срещу „Нефтохимик”, като подчерта, че засега мисли изцяло за мача с лидера „Септември” за първенството, а тепърва на дневен ред ще идват бургазлии.

„Преди това ни предстоят още много важни неща да свършим в първенството, където е истината за нас, имаме да играем със „Септември” и „Поморие”. После ще дойде радът и на „Нефтохимик”. Подчертавам обаче, че не отписваме мача за купата, защото това е възможност да срещнем отбор от Първа лига и да видим къде е нашето ниво.

„Нефтохимик” бе поканен от „Б” група в елита, имаше състесения, но разбраха, че с тези кадри няма да стане и направиха сериозна селекция. Имам достатъчно време от две седмици да ги разузнавам, ще им хвърлям по едно око, но първо мисля за мача с лидера „Септември”. Имаме още неща да усъвършенстваме”, заяви Георги Василев.

Повече от половината пауза мина, вече изцяло сме се концентрирали върху мача в София. Имаме и някои кадрови проблеми – Илия Карапетров е със съмнения за увреден менискус, Иван Петков отсъстваше няколко дни, но вече поднови тренировки. Само чиновниците по бюрата не се контузват”, завърши старши треньорът на „виолетовите”.

Мачът с „Нефтохимик” е на 21 септември на стадион „Ивайло”, преди това „болярите” гостуват на „Септември” на 12-и т.м., а на 17-и приемат „Поморие”.

През лятото "Етър" и "Нефтохимик" играха контрола в Дряново, завършила 1:1, като и двата гола, дело на Петър Димитров и Любомир Божанов, паднаха от дузпи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама