Киряков: Етър би заслужено, нещата се нормализират

12:33, 14 авг 16 / Спорт 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Етър беше по-добрият отбор и спечели заслужено", коментира старши треньорът Илиян Киряков след успеха на "болярите" с 2:1 над Левски (Карлово).

"Бяхме по-добрият отбор, поведохме в резултата, но за жалост не успяхме да отбележим втори гол и да „затворим” мача. Допуснахме една грешка, която доведе до изравняване и това създаде малко напрежение в нашите редици в началото на второто полувреме. Но пак казвам, бяхме по-добрият отбор и заслужено победихме. В течение на мача всичко се успокои. Просто не трябва да правим такива пропуски пред тяхната врата и да решаваме мача по-навреме", заяви Киряков.

"Победата е най-важна, нас ни интересуват трите точки. Доволни сме и щастливи след първия домакински мач. Надяваме се така да продължим. Засега обстановката около клуба се нормализира. Всичко е нормално, продължаваме напред и ще работим", заяви бронзовият медалист от САЩ-94 и добави, че Етър ще направи всичко възможно, за да вземе максимума от предстоящото гостуване на „Оборище” (Панагюрище).

"Играхме на митичен стадион като "Ивайло" срещу отбор с амбиции за челото. Доволен съм от представянето ни, но не и от резултата. Скоро Левски (Карлово) ще бъде съвсем различен", заяви старши треньорът на гостите Красимир Манолов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама