Ферарио Спасов пред раздяла с „Етър”

16:10, 01 авг 16 / Спорт 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старши треньорът на „Етър” Ферарио Спасов е пред раздяла с клуба. Наставникът обяви, че си тръгва буквално дни преди първия официален мач на „виолетовите” в професионалния футбол. В събота етърци трябва да гостуват в Банско.

След мача срещу „Академик”, на който бе представен новият треньорски щаб и обновения отбор на „Етър”, Ферарио Спасов уведомил президента на клуба Александър Нанков, че напуска поста си.  От ръководството на великотърновския клуб потвърдиха официално новината.

„След мача с „Академик” Ферарио поиска разговор с мен и обяви, че си тръгва. Като причина изтъкна единствено, че нямало нормална комуникация. Искам да кажа, че всичко, което Феро е поискал, му е изпълнено. Каквото е пожелал – футболистите, за които настояваше, лагер, условия...”, коментира президентът на клуба Александър Нанков.

Днес „Етър” се събира за първа тренировка за седмицата в 18:00 ч. на стадион „Ивайло”. Ръководството на клуба все още не изключва възможността Ферарио Спасов да се яви за занимянието, въпреки че от два дни нямат връзка с него. „Ферарио Спасов има действащ договор с клуба”, припомни президентът на „Етър” Александър Нанков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама