„Лудогорец” спечели първия футболен турнир за деца „Трифон Иванов”

15:18, 28 юли 16 / Спорт 25 454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Детската формация на „Лудогорец” /набор 2005/ спечели първия футболен турнир за деца, който носи името на легендата на великотърновския и български футбол Трифон Иванов. На финала „Орлите” победиха връстниците си от „Ботев” /Пловдив/ след изпълнения на дузпи. На трето място се класираха децата от „Локомотив” /Горна Оряховица/, които надделяха над малчуганите от „Нефтохимик” /Бургас/.

 Медали и купи бяха осигурени и за футболистите от отборите, които се класираха на второ и трето място. Майката на Трифон Иванов, Марина, зарадва всички децата от всички отбори с футболни топки и лакомства. За най-добър защитник бе обявен капитанът на тима на „Ботев” – Пловдив Габриел Златанов, а наградата бе статуетка и шапка с автограф на Трифон Иванов.

Спортната инициатива е дело на Община Велико Търново, Зоналния съвет на Българския футболен съюз в старопрестолния град и футболен клуб „Етър ВТ”. За купата се бориха тимовете на Етър, Лудогорец /Разград/, Ботев /Пловдив/, Нефтохимик /Бургас/, Локомотив /Горна Оряховица/ и ЦСКА /София/.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама