Седем медала завоюваха горнооряховските акробати на Държавния индивидуален шампионат

10:34, 05 юли 16 / Спорт 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
4 златни, 2 сребърни и един бронзов медала е равносметката от участието на Клуба по спортна акробатика ”Джим денс” на Държавния индивидуален шампионат. Състезанието се проведе  в Благоевград. Горнооряховският клуб се представи с общо 14 състезатели във всички възрастови групи.

Във възрастова група 12-18 години, женската тройка Йоана Александрова, Никол Стефанова и Цветелина Савова завоюваха златен медал на балансовото съчетание и сребърни медали на темповата композиция и на многобоя. Женската двойка Александра Нямова и Даяна Енчева е с бронзов медал на темповото съчетание във възрастова група 11-16 години. Двойката се класира на четвърто място на баланс и в многобоя от общо 10 женски двойки.

Във възрастова група 7-13 години, мъжката двойка Мартин и Данаил Николови завоюва три златни медала на баланс, темпо и в многобоя. С три четвърти места е женската двойка Стилияна Раева и Теодора Цветкова. В надпреварата „Млад акробат” - 6-12 години, пето място от общо 18 двойки, завоюваха Михаела Илиева и Християна Бикова.

При децата във възрастова група от 9-11 години, с индивидуални съчетания се представиха трима състезатели. Никол Савова завоюва две 8 места-на шампионата и в многобоя. Райна Богомилова е на 12 място при момичетата, а Божидар Кушев се класира на 10 място при момчетата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама