Мариана Бояджиева бе избрана за зам.-председател на Обединението на жените-социалистки

14:52, 04 юли 16 / Политика 25 517 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Народният представител Мариана Бояджиева беше избрана за заместник-председател на Обединението на жените-социалистки в БСП. Тя участва в работата на Националния съвет на Обединението на жените-социалистки през уикенда, когато беше избрано ново Оперативно ръководство.

В него са включени 17 активни жени - евродепутати, български народни представители, участнички в местното самоуправление и активистки на БСП. Заместници на председателя на ОЖС Катя Николова станаха Атанаска Тенева, Деница Златева, Дора Янкова, Илияна Йотова, Марияна Бояджиева, Смиляна Нитова и членове.

"Жените-социалистки призоваваме за активна работа за избиране на кандидат-президентската двойка на БСП", каза Мариана Бояджиева. Тя подчерта, че жените-социалистки настояват държавата да не се оттегля от своите конституционни отговорности в образованието, здравеопазването и социалното подпомагане на уязвими групи

В работна атмосфера бяха очертани следните приоритети - активна дейност за спечелване на президентските избори, отговорност и грижа за децата и възрастните хора, внимание към младите семейства и майките.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама