Три изнесени приемни в община Златарица проведе депутатът Клавдия Ганчева

11:58, 21 юни 16 / Политика 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Канализацията в Златарица е само частично изградена, няма и пречиствателна станция за отпадни води, алармираха жители на Златарица в приемната на народния представител инж. Клавдия Ганчева. Това не е само битов проблем, тъй като мръсните канали се изливат в природата, обясниха хората. Те споделиха, че биха искали по-голяма загриженост и инициативност от страна на кметския екип, за да стигат европейски средства и до жителите на малка Златарица.

Наред с посетителите в приемната, изложили частни въпроси, при депутата дойдоха и представители на КТ „Подкрепа“. Те споделиха, че е невъзможно да осъществяват синдикална дейност, тъй като хората се притесняват да търсят правата си предвид факта, че в Златарица трудно се намират работни места, а най-големият работодател е кметската администрация.  Граждани алармираха също, че голяма част от сезонно наеманите от частни фирми дървосекачи работят без договори.

Приемна и в златаришките села Родина и Горско ново село проведе в понеделник народният представител Клавдия Ганчева. От лоши пътища се оплакаха хората и в двете населени места. В голямото Горско ново село няма детска площадка, а църквата е в лошо състояние. Хората в селото искат също да бъде прецизиран проект за изграждане на помпена станция на ВиК, която към момента се планира да бъде разположена в гъсто населен район.

За развитието на всички въпроси,  инж. Ганчева пое ангажимента, хората да бъдат информирани лично от нея.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама