''Етър'' се завърна в професионалния футбол пред хиляди боляри на стадион „Ивайло”

07:11, 30 май 16 / Спорт 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С категорична победа в последния мач от сезона в Северозападната ''В'' група,  ''Етър'' вдигна купата за първото място и отново се завърна в професионалния футбол. Пред няколко хиляди зрители на стадион „Ивайло”, футболистите на виолетовия тим победиха с 4:0 Ботев /Луковит/и зарадваха многобройните фенове с атрактивната си игра. Етър стана и един от най-резултатните отбори в България, с отбелязаните точно 100 гола в Северозападната ''В'' група.

„Без милост, боляри” - обърна се към целия стадион кметът на града Даниел Панов. Той благодари на президента на клуба Александър Нанков, на треньорския щаб начело с Ферарио Спасов, на футболистите, на феновете и на спонсорите на отбора за грижите и усилията,  ''Етър'' да е там, където му е мястото – сред водещите български отбори.

Даниел Панов лично връчи купата на етърци след последния съдийски сигнал. Сред официалните гости бяха още заместник-кметът проф. Георги Камарашев, областният управител проф. Пенчо Пенчев, народните представители Иван Иванов (заместник-председател на Народното събрание) и Евгени Стоев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама