23-ма студенти ще участват в научната студентска сесия на Педагогическия факултет

11:19, 17 май 16 25 451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 19 май 2016 г., в 10.00 ч., зала 409 на 5 корпус на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” за дванадесети пореден път  ще се проведе традиционната студентска научна сесия. Публична лекция пред участниците ще изнесе проф. д-р Розалия Кузманова- Карталова – зам.- ректор по управление на качеството и акредитацията, на тема „Децата в риск в епохата на глобализацията и ролята на социалнопедагогическата работа”.

Тази година в научната проява са заявили участие 23 студенти, които ще представят изследователските си разработки в 17 доклада. Ще бъдат презентирани актуални проблеми в областта на четивната грамотност и речевото общуване, здравното възпитание, физическата култура и спорта, педагогическото взаимодействие с деца със специални образователни проблеми, технологичното обучение и др. По традиция представените изследвания ще бъдат публикувани в електронен сборник в сайта на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”,  на страницата на Педагогическия факултет.

Студентските научни разработки се оценяват в четири категории: теоретична разработка, експериментална разработка, приложимост на научната разработка, презентация.

За втора година отлично представилият се студент ще бъде отличен с наградата на Декана на ПФ – Плакет на декана за отлично представяне.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама