Нови инициативи обсъди МГЕРБ – Велико Търново на областна работна среща

07:38, 28 апр 16 / Политика 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Работна среща на областното ръководство на МГЕРБ – Велико Търново и координаторите на общински структури се проведе в офиса на ПП ГЕРБ във Велико Търново. Участие в него взе и Станислава Стоянова от националното ръководство на организацията.

Анализ на досегашната дейност и план за нови инициативи в следващите месеци бяха направени по време на събранието. Дискусии по темата за безработицата сред младите хора, футболен турнир, спортни игри за ученици в парковете преди лятната ваканция са част от инициативите на младите в ГЕРБ – Велико Търново.

Структурата ще продължи и стартиралата вече в областта инициатива „Зареди ме с успеха си”. В рамките на нея млади общински съветници ще се срещат с ученици в горните класове, за да им разказват своята история и живот, с цел да мотивират младите хора да остават в страната ни и да постигат успехите си тук. Целта на всички в МГЕРБ е да бъдат максимално отворени и в полза на младежите.

Областният ръководител на МГЕРБ – Велико Търново Георги Недев призова общинските ръководства да бъдат активни, за да стигат посланията на партията до повече млади хора. Срещата съвпадна с 25-ата годишнина на областния ръководител на структурата. За рождения си ден Георги Недев бе изненадан с празнична торта от евродепутата Ева Паунова, която бе на посещение във Великотърновска област.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама