Търновските социалисти със силно участие в конференцията на Младежкото обединение на БСП

07:25, 25 апр 16 / Политика 25 398 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Силно участие отбеляза цялата великотърновска група по време на Третата отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение на БСП, която се проведе през уикенда в София. Трима са избраните от областта в състава на Националния съвет на МО. Това са областният председател на МО-Велико Търново Валерия Дончева, общинският председател на БСП-Павликени и досегашен председател на МО в общината – Христо Кавалски и членът на Изпълнителното бюро на БСП-Велико Търново Красин Каракоцев.

12 делегати от  областта участваха в заседанието под надслов “Управляваме бъдещето! от днес”. Това са Валерия Дончева, Красин Каракоцев, Михаил Стойчев, Стефан Стефанов, Любомир Любенов, Георги Колев, Христо Кавалски, Георги Шопов, Андрей Картунов, Кристина Йорданова, Йордан Чейреков и Пресиян Стефанов. Форумът на младите социалисти е част от пълния цикъл отчет и избори в партията.

Младите социалисти от областта взеха активна роля в органите на конференцията.

Валерия Дончева беше избрана за председател на Комисията по избора, като отговаряше за подготовка и провеждането на избора на ръководни органи на МО в БСП.

Стефан Стефанов беше водещ на конференцията. Йордан Чейреков участва като преброител в едно от бюрата по избора.

За втори мандат начело на Младежкото обединени делегатите избраха Вероника Делибалтова. Националният съвет ще се състои от 91 членове, които бяха утвърдени по време на конференцията.

 Младежкото обединение ще работи за по-голяма представителност сред младежите в ръководството на БСП и в централната власт, декларира Вероника Делибалтова. В следващия си мандат МО си поставя за цел да се превърне в притегателен център на всички млади хора, които искат промяна в политическия модел.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама