Евгени Стоев: Поведението на ДСБ и Радан Кънев всява у хората несигурност и тревожност

13:54, 21 мар 16 / Политика 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Десетки жители на община Велико Търново посетиха приемната на народния представител от ГЕРБ Евгени Стоев в старата столица. Наред с поставените лични проблеми и казуси, част от гражданите дойдоха в областния офис на партията, за да обсъдят с депутата актуални политически въпроси и да изкажат мнение по тях.

Великотърновци изразиха подкрепа за позицията на Парламентарната група на ГЕРБ, с която се настоява за еднозначно поведение от страна на Реформаторския блок, коалиционен партньор на ГЕРБ в управлението. По мнение на гражданите, които днес разговаряха с депутата Евгени Стоев, недопустимо е, когато си част от властта да се хвалиш с едни действия и да се разграничаваш от други, в зависимост от партийните си интереси.

„Такова поведение е, меко казано безотговорно“, категоричен бе Евгени Стоев. Той бе запитан как е възможно да се обявиш за опозиция, когато имаш свои министри в кабинета. „Кадри на РБ ръководят възлови министерства, а формацията има достатъчно зам.-министри, съветници на министри и други свои хора в кабинета, за да имат механизъм реално да саботират работата на правителството“, заяви народният представител. „Хората искат спокойствие, а това, което ДСБ и Радан Кънев вършат, всява несигурност и тревожност“, коментира след срещите си с граждани депутатът.

Народният представител сподели, че напоследък още по-ярко се очертава тенденцията към ГЕРБ да искат да се присъединят млади, дясно мислещи хора, разочаровани от нелогичното поведение на т.нар. реформатори. Само през предходната седмица са подадени 22 нови заявления за членство, а великотърновската структура на ГЕРБ, на която Евгени Стоев е председател, в момента наброява 1325 човека.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама