Трима великотърновци участваха в национален форум на Предприемачи ГЕРБ

09:15, 13 мар 16 / Политика 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният клубен ръководител на Предприемачи ГЕРБ – Велико Търново - Атанас Парушев, организационният секретар Петя Василева и Станислав Стоянов - член на регионалното ръководство, участваха в национален форум на бизнес организацията към ГЕРБ.

Националната среща на предприемачите се проведе в Хасково под надслов „Предприемачеството –двигател за развитие на България“ и на нея присъстват над 130 членове на ПГЕРБ. На двудневния форум бяха обсъдени теми, свързани с доброто взаимодействие между бизнеса и държавата, финансовите инструменти в подкрепа на предприемачите, предоставяни чрез национални и европейски програми, и др.

Форума откри председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Лектори на него са още вицепремиерът по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, земеделският министър и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и член на НИС на П ГЕРБ Ева Паунова. Символичен домакин на събитието и модератор на панелите бе председателят на бизнес организацията Валя Чилова.

Преди дни областният координатор на ПГЕРБ Атанас Парушев бе част и от бизнес форум в иранската столица Техерен, където участва заедно с председателя на организацията Валя Чилова, членове на правителството, както и представители на близо 70 български компании.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама