Велико Търново с безплатни прегледи за профилактика на онкологични заболявания на 4-ти февруари

07:36, 02 фев 16 25 468 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Безплатен преглед, а при нужда от диагностично изследване - 50% отстъпка от цената му ще предложи Диагностично - консултативният център във Велико Търново по повод Световния ден за борба с рака на 4-ти февруари. Пакетното предложение цели да насочи вниманието на великотърновската общественост към най-често срещаните ракови заболявания при нежния и силния пол – карцином на гърдата и шийката на матката както и карцином на белия дроб. Само при навременно откриване на рака, в начален стадий, е възможно пълно излекуване, категорични са специалистите.

Прегледите ще се извършват само след предварително записване на тел. 062/62 19 60 /регистратура/, за д-р Магдалена Джикова и д-р Дарин Овчаров. За специалистката по акушерство и гинекология д-р Магдалена Джикова прегледите ще бъдат във времето от 16:00 ч. до 18:00 ч., а за специалиста по пневмология и фтизиатрия д-р Дарин Овчаров от 14:00 ч. до 16:00 ч.

След преглед при специалиста и по негова преценка, ако е необходимо изследване за прецизиране на диагностиката, пациентите ще бъдат насочвани за такова на половин цена. Това са мамография (вместо 40 лв. за 20 лв.), цитонамазка (вместо 12 лв. за 6 лв.) и рентгенова графия на бял дроб (вместо 20 лв. за 10 лв.).

Всеки пациент, възползвал се от пакетното предложение и при който е открито и най-малко подозрение за наличие на карцином, ще бъде насочен към специалист онколог.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама