ГЕРБ направи дарение за болницата в Горна Оряховица

15:29, 20 дек 15 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
250 комплекта постелъчно бельо дари на МБАЛ „Св. Иван Рилски” в Горна Оряховица общинската структура на ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на политическата партия във Велико Търново.

Бельото ще бъде разпределено за нуждите на всички отделения в лечебното заведение. То бе връчено от общинския лидер на партията Деница Цветанова и от кмета на общината инж. Добромир Добрев в присъствието на заместниците му Йорданка Кушева и Николай Георгиев, на председателя на ОбС Даниел Костадинов, на общинските съветници Йордан Бойчев и Добрин Дериджиян, на екипа на МБАЛ.

Още по време на предизборната кампания заявихме, че здравеопазването е приоритет за ГЕРБ, коментира Деница Цветанова. Според инж. Добрев Общината ще кандидатства пред програма „Красива България” с проект, по който да бъдат ремонтирани I и II вътрешно отделения, както и инфекциозно.

През следващата година Болницата ще бъде обследвана за енергийна ефективност. Поели сме ангажимент за материалната база и оборудването.

Ще използваме всички възможни начини, за да го изпълним, допълни кметът на Горна Оряховица. По думите му горнооряховската Болница има подкрепата и на кметовете на четирите общини, чиито пациенти обслужва тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама