В. Търново удостоен с награда „Най-комплексно развиваща се туристическа дестинация за 2015 г.”

22:12, 01 дек 15 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, 1 декември 2015 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчва в „София Хотел Балкан” своите юбилейни 20-ти Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество.

Сред гостите на официалната церемония присъстват министри и народни представители, представители на общини, партньори на БХРА от туристически организации, партньори от бизнеса, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от цялата страна. За участие в събитието са поканени представители на националните и регионалните средства за масова информация.

За своят съществен принос в разработването на туристическа дестинация с перманентен сезон, за съществено подобряване състоянието на туристическата инфраструктура и туристическите атракции, за повишаване качеството на обслужване и предлаганите туристически услуги Велико Търново е удостоен с престижната награда „Най-комплексно развиваща се туристическа дестинация за 2015 г.”

Особено високо е оценено усилието на Община велико Търново и местният туристически бизнес да работи последователно за реализирането на концепция, която превръща на практика града и региона в престижна, авторитетна и желана туристическа дестинация, която предлага практически перманентен туристически сезон с добри цени и високо качество на предлаганите услуги.

Изрично е упомената и отличена ролята на Кмета на Община Велико Търново г-н Даниел Панов, като единственият действащ кмет на община в страната, който има значим опит и съществен принос в развитието на туризма.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама