1 година ефективно за 21-годишен, обрал магазин във В. Търново

18:02, 01 дек 15 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След внесен обвинителен акт на Районна прокуратурата Велико Търново, съдът призна Атанас Н. за виновен и го осъди на една година лишаване от свобода при строг режим, за кражба от магазин, съобщиха от Апелативна прокуратура във Велико Търново.

21-годишният мъж ще изтърпи наказание за това, че на 21.11.2014 г. в гр. В. Търново, от магазин за хранителни стоки, в немаловажен случай при условията на повторност, в съучастие, като съизвършител с друго лице, чрез използване на техническо средство - метален инструмент и чрез повреждане на преграда, здраво направена за защита на имот отнел чужди движими вещи - 80 лева, 13 броя ваучери за предплатени мобилни услуги и 24 броя кутии с цигари различни марки – всичко на обща стойност 344,80 лева, от владението на управител на магазина, без съгласието й с намерение противозаконно да ги присвои.

С тази присъда в изпълнение е приведено и наказание от четири месеца лишаване от свобода при строг режим, наложени със споразумение по наказателно дело на РС Несебър. Присъдата подлежи на обжалване или протест пред Окръжен съд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама