До 30-ти ноември се приемат номинации за „Спортист на годината на В. Търново“

07:38, 27 ное 15 / Спорт 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Право на номинации имат всички спортисти, състезаващи се за спортни клубове от Община Велико Търново, както и съответните треньори от спортните клубове. 

Те ще правят номинации в 3 категории. Спортист на годината (мъже и жени), Спортист на годината (юноши и девойки) и Треньор на годината. В категорията „Треньор”трябва да бъдат посочени успехите и мотивите за съответната номинация.

Според промяна в статута за 2015 година наградените ще бъдат разпределени в категория мъже и жени. 7 спортисти, юноши и девойки. 7спортисти, 1 треньор на годината. До края на ноември предложенията ще се адресират до кмета Даниел Панов и ще бъдат внесени в Общината.

Ако седокаже, че даден спортен клуб е подал некоректна информация, номинациите на този клуб ще отпадат от анкетните карти. Спортните експерти ще обобщаватпредложенията и ще подготвят информацията в анкетен вид за гласуване.

До 10 декември ще се проведе гласуването за трите категории. Право на глас ще имат представители на Постоянната комисия по спорта, туризма, децата и младежта при Великотърновския общински съвет, по един журналист от местните медии и спортните експерти от общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама