Иво Папазов - Ибряма подгрява Горан Брегович на Скариада.BG

10:04, 28 авг 15 / Култура 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Виртуозният кларинетист Иво Папазов - Ибряма ще подгрява концерта на Горан Брегович край Петропавловския манастир, съобщиха организаторите на събитието. Концертът е насрочен за 5-ти септември вечерта в 20,,00 часа. Музикантите ще свирят в продължение на час преди старта на  концерта „Champagne“ на Горан Брегович.

Ибряма, заедно с Владимир Величков, Антони Дончев и свирилият в Миланската скала кларинетист академик Петко Радев ще са в журито, което ще оценява надсвирванията на духови музики и сватбарски  оркестри на Скариада.BG на 5 и 6 септември.

Скариада.BG - празникът с аромат на скара и много  весела музика край Петропавловския манастир до Лясковец започва на 1 септември с четири фестивални вечери. Концертните програми ще са от 18,30 до 22,00 часа.  В първата вечер народните веселби ще са под звуците Берковската духова музика и на „Оркестър Янко слона“ със солисти Пепи Джексъна и Бети Цветанова.

На 2 септември ще са изявите на „Ачко Маринов бенд“ с участието на Лъки и оркестър „Карандила“ с ръководител Ангел Тичалиев. На 3-ти септември ще има концерт на ромският крал на цигулката Венци Такев и неговия оркестър, а в последната фестивална вечер ще свири оркестър „Беровски бисери“ от Македония и Орлин Памуков с „Орлин бенд“.

На Скариада.BG веселата музика и доброто настроение ще бъдат допълнени с много димящи скари, кулинарни зони, конкурс за най-вкусно кебапче и кюфте и приготвянето на най-голямата манастирска чорба. На 5 септември 2015 г входът за събитието ще е с билети за концерта „Champagne“ на Горан Брегович, които се предлагат в системата и касите на www.eventim.bg на цена от 30 и 15 лева. 

В близост до сцената ще има ВИП ресторант с куверти, а резервация може да се направи на телефон  0893343876 или чрез страницата Скариада.BG във Facebook. Достъпът до останалите дни на събитието е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама