За пръв път в България пристига президента на Международната федерация по конен спорт Ингмар де Вос

18:11, 07 юли 15 / Спорт 25 314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За провеждащата се от 9-ти до 15-ти юли Международен лагер по конен спорт за деца и юноши в Арбанаси за пръв път в България ще пристигне президента на международната федерация по конен спорт Ингмар де Вос.

По време на посещението си във Велико Търново и Арбанаси г-н де Вос ще бъде придружен от членовете на Борда на международната федерация по конен спорт Арман Йозгоркей и Кароли Фугли.

В младежкият лагер по конен спорт ще вземат участие деца и юноши от Албания, Сърбия, Македония, Гърция, Турция, Румъния, Хърватска, Босна и Херцеговина, Украйна и България. Събитието ще се проведе под патронажа на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов.

Целите на лагера са не само популяризиране, подпомагане и развиване на конният спорт, но и представяне красотата и забележителностите на България. Това са причините, поради които велико Търново и Арбанаси са избрани за домакини на престижното и авторитетно събитие.

Организатори на лагера са Българска федерация по конен спорт, Международна федерация по конен спорт, Клуб по конен спорт „Калоян 92” с любезното съдействие на Община Велико Търново.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама